Brug for hjælp?

24/7 Døgntelefon

Sikring med garanti

Dækker hele Fyn

Videoovervågning

 

Ifølge Det Kriminalpræventive Råd har opsætning af overvågningskamera og videoovervågning generelt en præventiv effekt over for både tyveri og hærværk. Skiltes der med, at ejendommen er udstyret med videoovervågning, vil en tyv tænke sig om en ekstra gang, inden vedkommende begår indbrud.

Netop derfor er der i disse år en stor efterspørgsel efter at få øget sikkerheden ved hjælp af opsætning af et overvågningskamera – og det kan vi hos Thoms Låse & Sikring klare. Vi kan stå for sikkerhedsoptimerende videoovervågning overalt på Fyn og i Jylland. Vi leverer videoovervågning og overvågningskamera til alle formål.

 

OVERVÅGNINGSKAMERA VIRKER BÅDE I LYS OG MØRKE

Langt størstedelen af al kriminalitet foregår i skjul af mørket. Når solen går ned, og mørket tager over, kommer mange ældre overvågningskameraer til kort, men med ny teknologi er det ikke længere et problem for et overvågningskamera at filme i mørke.

De fleste af vores videokameraer kan nemlig optage både i lys og i mørke. Det er ikke kun udvendigt, det kan være nødvendigt at have videoovervågning. Derfor har vi også særligt overvågningskameraer specielt fremstillet til indendørs brug.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud på Videoovervågning til en skarp pris.

 

PROFESSIONEL VEJLEDNING OM OPSÆTNING AF VIDEOOVERVÅGNING

Mand

Alle vil gerne føle sig sikre. Det gælder både for virksomheds- og butiksejere, men også private, som vil holde ubudne gæster langt væk. Derfor hjælper vi gerne til med vejledning i forhold til at finde den bedste løsning for dig. Det er nemlig vigtigt, at der er lagt grundige tanker i placeringen og vinklen på dit overvågningskamera for, at den præventive effekt bliver maksimal.

Ring på 66 12 43 12 eller send en mail på thoms@thoms-laase.dk, så udarbejder vi et gratis, skarpt og uforpligtende tilbud på et overvågningskamera til videoovervågning.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at ringe dig op eller modtage dit opkald på +45 66 12 43 12.


Åbningstider

  • Mandag: 08.00 - 17.00
  • Tirsdag: 08.00 - 17.00
  • Onsdag: 08.00 - 17.00
  • Torsdag: 08.00 - 17.00
  • Fredag: 08.00 - 16.00
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket

Populære sider

Kontakt os

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak. Du kan finde vores kontaktoplysninger på vores kontakt side.

Kontakt os